HTML

Leírás

"Aki tudja csinálja. Aki nem tudja csinálni, az tanítja, és aki tanítani sem tud, abból lesz a tornatanár." (Woody Allen)

Utolsó kommentek

  • debreceni.blog: Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több” www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt (2012.04.05. 09:11) A legjobb megoldás az elterelés
  • kzoltana: Előkészítettem a törülközőt. :) Hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így ... (2012.03.31. 16:43) Paul von Schmitt monnyonle!
  • Utolsó 20

Címkék

ántré (1) belépő (1) dk (1) erzsébet (1) francia (1) hindenburg (1) journal (1) kormány (5) lmp (1) miniszterelnök (3) mszp (1) orbán (4) paul (1) politika (5) schmitt (2) street (1) utalvány (1) viktor (2) wall (1) Címkefelhő

2012.03.31. 15:40 pottyosgulu

Paul von Schmitt monnyonle!



barmit dugsz haromm.JPGHát reagált. Pali bácsi- koránál fogva nevezhetem így-, odaült, tízezrek lesték hogy az mondja:.. De nem mondta. Helyette megmagyarázott és úgy viselkedett, mint egy kisgyerek, akit rajtakaptak. Valami füllentésen, amit úgy reagált le, hogy ő most nagyon sértve érezte magát. 

Schmitt Pál megtehette volna, hogy lemond. A lehetősége megvolt rá, most is és akkor is. Csak a tény az, hogy ez már rég túlmutat holmi kisdoktorikon, 'majdénmegmutatom' PhD- ken. Mert ez már senkit sem érdekel. Itt egy ember, aki sportolóként mindent elért, magánemberként már kicsit kétesebb ügyletei is voltak, de spongyát rá. Itt egy köztársasági elnök beszélt, aki az ország zászlóvivője, a legelső ember, a példamutató, a közjogi méltóság, a nemzet imidzse szerte a világban. Akin szerte a világban röhögnek. Hovatovább rajtunk is. Pedig most itt lett volna a lehetőség, helyette úgy viselkedett, mint néhai druszája, Paul von Hindenburg, anno. És annak a végét ismerjük.

Szóval, Schmitt Pál nem mert lemondani. Mert Viktor erre utasította. Ugyanis ez bizonyítvány lenne a kormány, a fülkeforradalom győztes pártja számára. Egy lesújtó bizonyítvány. Amely Orbán és klikkje számára renomé csorbítására alkalmas eszköz, világszerte. Mert jelenleg a kétharmados többségi köztársasági elnök- választás egy párt egyetértését jelenti, nem egy parlamentét, ahol több párt ül. Egyelőre.

Schmitt nem tehette meg, hogy lemond. Mert még dolga van. És itt most az a skizofrén helyzet áll elő, hogy tulajdonképpen nem neki van dolga, de mégis. Hiszen a kormánynak még rengeteg dolgot kell lepasszírozni az emberek torkán. És ehhez kell egy bértollnok, aki aláír, aki jóváhagy. És a mai Magyarországon kevés olyan embert talál, aki ezt megteszi, zokszó nélkül. Schmitt, aki már réges-régen meghasonlott önmagával, ezt megteszi. És a köztársasági elnök ettől lett csak igazán szánalmas, nem a disszertációjától.

Orbán Viktor megmondta: a köztársasági elnök mindenek felett áll. De amikor Schmitt Pálról beszélt, tulajdonképpen önmagáról beszélt. Mert ő az, aki ma, Magyarországon, élet-halál ura, akár. És itt ismét előtérbe kerül a már fentebb említett Schmitt- Hindenburg párhuzam. És ha ez a trend folytatódik, na, akkor lesz csak igazán vége a dalnak.

1 komment

Címkék: politika orbán kormány viktor miniszterelnök paul schmitt hindenburg


A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosgulu.blog.hu/api/trackback/id/tr504352138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kzoltana 2012.03.31. 16:43:39

Előkészítettem a törülközőt. :)

Hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így mégis mosolygós – duma lemenjen a magyar népnek bele az arcába.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/1979_schmitt_sajto
Holnap is hasonlóan a koszos napra ébredünk, mint tegnap?
süti beállítások módosítása