HTML

Leírás

"Aki tudja csinálja. Aki nem tudja csinálni, az tanítja, és aki tanítani sem tud, abból lesz a tornatanár." (Woody Allen)

Utolsó kommentek

  • debreceni.blog: Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több” www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt (2012.04.05. 09:11) A legjobb megoldás az elterelés
  • kzoltana: Előkészítettem a törülközőt. :) Hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így ... (2012.03.31. 16:43) Paul von Schmitt monnyonle!
  • Utolsó 20

Címkék

ántré (1) belépő (1) dk (1) erzsébet (1) francia (1) hindenburg (1) journal (1) kormány (5) lmp (1) miniszterelnök (3) mszp (1) orbán (4) paul (1) politika (5) schmitt (2) street (1) utalvány (1) viktor (2) wall (1) Címkefelhő

2012.04.04. 22:01 pottyosgulu

A legjobb megoldás az elterelés

Talán első hallásra furcsának tűnhet, de Schmitt Pál lemondásából csak a Fidesz profitálhat. És itt nem is feltétlenül arra gondolok, hogy egy esetleges választási bukás után is az ő kötelékükből kikerülő köztársasági elnökkel kell majd hadakoznia az új kormánynak.


Az ellenzék vérszegény próbálkozásain most jót röhöghet Orbán Viktor és párttársai. Az MSZP, az LMP és a DK úgy tesz, mintha. Holott ez ugyanolyan lagymatag szájtépés, mint amelyet a Fidesz művelt az őszödi beszéd kirobbanása után. Akkor a Fidesznek meg lett volna a lehetősége, hogy leváltsa a baloldali kormányt, mégsem tette. Nem tette, mert tudta, hogy akkora trében volt az ország- és még sehol nem volt szó semmilyen válságról ekkor-, hogy abból nem jönnének ki jól. A kezdeti kirohanásaik után viszont belefogtak egy remekbe szabott agit.prop.-ba, a "szegény, becsapott emberek megtérítésére". Ez volt a Fidesz keresztes háborúja. 

 És most ugyanezt teszi a többpárti ellenzék is. Esélye sincs bármit is változtatni a dolgokon, de muszáj úgy tennie, hogy rajta van az ügyön. 2/3 vagy 4/5, teljesen mindegy. És Viktorék nem véletlenül várnak ezzel is két hetet: addig is telik az idő és el kell ülnie ennek a botránynak már végre.

 

 Az emberek pedig már hetek óta nem fanyalognak azokon az orbitális, vérlázító döntéseken, amelyek a második Orbán- kormány eddigi ámokfutásait jellemezték, hogy ne mondjam, IMF kölcsönről régóta szó sem esett....

1 komment

Címkék: politika mszp orbán kormány dk lmp


A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosgulu.blog.hu/api/trackback/id/tr894364343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

debreceni.blog 2012.04.05. 09:11:45

Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több”

www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt
süti beállítások módosítása