HTML

Leírás

"Aki tudja csinálja. Aki nem tudja csinálni, az tanítja, és aki tanítani sem tud, abból lesz a tornatanár." (Woody Allen)

Utolsó kommentek

  • debreceni.blog: Debrecen első embere: „a Fidesznek vagy van jelöltje, vagy nincs, vagy egy, vagy több” www.vagy.hu//tartalom/cikk/2017_kosa_lajos_megint_hablatyolt (2012.04.05. 09:11) A legjobb megoldás az elterelés
  • kzoltana: Előkészítettem a törülközőt. :) Hagyták a közszolgálati tévé emberei, hogy ez a – seggbenyalós, orálisan szexes, az aktus sajátosságaiból adódóan kölcsönös kielégülést nem nyújtó, de a tévében így ... (2012.03.31. 16:43) Paul von Schmitt monnyonle!
  • Utolsó 20

Címkék

ántré (1) belépő (1) dk (1) erzsébet (1) francia (1) hindenburg (1) journal (1) kormány (5) lmp (1) miniszterelnök (3) mszp (1) orbán (4) paul (1) politika (5) schmitt (2) street (1) utalvány (1) viktor (2) wall (1) Címkefelhő

2012.04.02. 16:17 pottyosgulu

Szakdolgozatom: Az ártatlanság véDelme

PhDSzakdolgozatom címe: A független köztársasági elnököt megilleti az ártatlanság véDelme

Hipotézisem: a köztársasági elnök, mint a nemzet egységét szimbolizáló személy, viselkedhet magánemberként egy olyan ügyben, amely túlmutat önnön hitelességének, társadalmi, bel- és külpolitikai elfogadottságának halványuló fényén. (A báb kontra egyén lényege.) 

Külső Konzulensem: Orbán Viktor

Forrásaim (egyelőre):

Internet

 (További internetes oldalak csatolása folyamatban. Törzsanyag bőven van)

Könyv

Történelemkönyvek (konkretizálás, az idő előrehaladtával, később)

 Plágiumnyilatkozatomat  utólag csatolom. Azért a www.turnitin.com- os lefuttatást nem biztos, hogy vállalom.

Opponensemnek- bár tudom, nem lehet megegyező konzulensemmel- ugyancsak Orbán Viktort szeretném. Pusztán jóhiszeműségből, mert úgy vélem, aki irányt ad, bírálhat is.( Majd szól, hogyha nem lehet. És hát, mert köszönöm, hogy ott lehetek, ahol vagyok.)

 

Elméleti okfejtésemben egy mérföldkőnek szánt, jóhiszeműen megírt kisdoktori absztraktját vázolnám fel, amelyet a társadalom kivetett magából, megsértve ezzel a közvetve a nép által felkent köztársasági elnökét.

A központi témában szembe állítom mindezt a hipotézisemmel, melyben az azonnali mea culpa és/vagy kommüniké kiadása helyett több hónapos Canossa- járássá posványodott politikai szájmenéseket vázolom fel. A források összevetése közben néhány oldalban a téma szempontjából mindenképpen megemlítendőnek tartom, hogy tulajdonképpen miért is jön a képbe maga a miniszterelnök. Mert bár a háttérben marad a vonalvezetés során, mégis vezérfonalnak tekintendő, így releváns.

Összefoglalás: 

az eredmények rövid megfogalmazása- volt-van e értelme a széljárás- hitű, súlytalan gőgösségnek egy olyan esetben, amikor csak egyetlen megoldás létezik.

Emberként mindenféleképpen.

Szólj hozzá!

Címkék: politika orbán kormány miniszterelnök schmitt


A bejegyzés trackback címe:

https://pottyosgulu.blog.hu/api/trackback/id/tr884356355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása